Uncategorized

Online-ul, cel mai bun aliat in promovarea afacerii tale

Prezenta in online nu mai este doar pentru anumite categorii de afaceri, ci a devenit un instrument care te aduce mai aproape de succesul pe care ti-l doresti. De aceea, este absolut necesar sa iti implementezi serviciile in cadrul uni site web in cadrul caruia clientul sa-si poata exercita comportamentele de cumparare intr-un cadru controlat, care sa faciliteze intreaga experienta. Desigur, crearea si gestionarea unui site nu sunt sarcini usoare si, de aceea este de multe ori nevoia de o companie specializata care sa furnizeze si sa implementeze servicii adaptate naturii si domeniului afacerii tale.

O astfel de companie, producatoare de programe software pentru industria turismului este  Acqua Development. Aceasta furnizeaza numeroase servicii dezvoltate si adaptate nevoilor clientilor lor, dintre cele mai importante fiind: Quick Sell, un motor de cautare conceput si adaptat pentru agentiile de turism care vor sa se extinda in online sau sa imbunatateasca experienta virtuala actuala; Back Office dezvoltat in special pentru agentiile de turism la inceput de drum si cele mijlocii, dar si pentru tour operatori; Inventory care se adreseaza tuturor tour operatorilor care abia isi incep activitatea si Online IBE exclusiv destinat agentiilor de turism si tour operatorilor din mediul online.

How To Travel The World And Make Money

Quick Sell reprezinta o varianta optima de a dezvolta o afacere din industria turismului in mediul online. Implementarea unui astfel de program pe site-ul companiei sau utilizarea lui de sine-stator, indeplinind functiile unui site, atrage dupa sine numeroase beneficii necesare functionarii optime a unei astfel de afaceri pe piata online. Posibilitatea de a grupa toate ofertele, preturile, disponibilitatile in acelasi loc si mai ales actualizarea tuturor informatiilor, in timp real, din momentul in care devin disponibile, reprezinta un real avantaj intr-o piata suprasaturata. O buna functionalitate a site-ului impreuna cu o viteza mare de incarcare si actualizare a paginilor poate reprezenta factorul decisiv cand clientul este pus in situatia de a face o alegere. Mai mult, Quick Sell vine la pachet cu o serie de peste 100 de furnizori de care se poate bucura oricine opteaza pentru serviciu, lista putand fi actualizata dupa propriile preferinte. In plus, alegand aceasta varianta, compania se bucura de oportunitatea de a plati cel mai bun pret de pe piata, fara limitari de tipul pachetelor standard sau premium, in ceea ce priveste serviciile disponibile. Nu exista costuri de implementare si nici nu vor exista costuri suplimentare in ceea ce priveste imbogatirea permanenta a listei de furnizori sau eventualele solicitari de suport tehnic si operational.

Piata din online este in continua dezvoltare si zilnic se infiinteaza noi site-uri, crescand astfel concurenta. De aceea, esential in acest punct este sa detii un site care sa-l ajute pe potentialul client sa te aleaga.