Uncategorized

Ce trebuie sa stii despre asigurarile malpraxis?

Prin exercitarea activitatii ca membru al unei profesii, precum cea de medic, asistent sau chirurg sau manager care angajeaza personal medical, puteti provoca daune unei terte parti si va puteti asuma raspunderea in caz de eroare, omisiune sau neglijenta. Prin urmare, este important sa incheiati o asigurare malpraxis impotriva acestor riscuri, care sa va poata salva atunci cand situatia o impune.

Lucrati linistit si fara niciun fel de stres cu asigurare malpraxis pentru medici rezidenti de la TCV, care garanteaza consecintele financiare ale vatamarilor corporale, daunelor materiale si imateriale cauzate de serviciile furnizate de dumneavoastra.

Trebuie remarcat faptul ca, daca in timpul executarii activitatilor de serviciu veti comite o eroare, structura organizationala pentru care lucrati sau dumneavoastra, ca liber profesionist veti fi apoi obligat, in conformitate cu legea, sa reparati daunele cauzate. Cu toate acestea, daca v-ati interesat de malpraxis si asigurare, va veti putea acoperi toate cheltuielile si sa rezolvati aceasta problema. Optand pentru o asigurare malpraxis online, veti beneficia de protectie maxima in cazul unui accident profesional.

Astfel, asiguratorul, cel care se ocupa de acea asigurare malpraxis pentru medici rezidenti va prelua toate consecintele de ordin financiar rezultate din prejudiciul cauzat, fara sa va puneti in pericol afacerea sau locul de munca in acelasi timp.

Ipoteza care trebuie luata in considerare aici este aceea conform careia un client sau un furnizor de servicii se va duce pana in instanta pentru a obtine despagubiri pentru daunele cauzate in timpul exercitarii activitatilor. Costurile procedurilor in aceste conditii vor avea o greutate asupra destul de mare asupra capitalului pe care il detineti.

Cu toate acestea, daca ati contractat anterior o asigurare malpraxis pentru medici rezidenti, firma de la care ati obtinut acest document se poate ocupa de aceste cheltuieli. Retineti ca, de regula, contractul de asigurare malpraxis include o serie de prevederi destul largi a acestor costuri. De fapt, asiguratorul va acoperi nu numai costurile necesare, pe care vi le-ati asumat sa le achitati in instanta, ci si onorariile avocatului in unele cazuri.

Servicii suplimentare cuprinse intr-un contract de asigurare de tip malpraxis

Unele companii de asigurari, precum TCV, ofera intreprinderilor sau persoanelor servicii suplimentare foarte complete. Un exemplu in acest sens poate fi chiar serviciul profesional de protectie juridica care consta in furnizarea de asigurari consiliere cu privire la gestionarea anumitor litigii. Anumite entitati pot beneficia, de asemenea, de asistenta psihologica, in special dupa o situatie mai delicata.

In plus fata de punctele detaliate anterior, contractarea unei asigurari malpraxis este importanta pentru a-i asigura pe clientii care va solicita serviciile. Intr-adevar, este o garantie suplimentara si un angajament de credibilitate care ar putea sa va avantajeze enorm.

In cele din urma, retineti ca incheierea unei asigurari malpraxis este legal obligatorie pentru toate profesiile reglementate.