Uncategorized

Iata cat de usor este sa lucrezi remote

Pandemia a facut ca multe companii sa se vada nevoite sa creeze cele mai bune conditii pentru ca angajatii sa poata lucra de acasa. In acest sens merita sa amintim de solutia remote desktop prin Thinstuff server care, cu siguranta, asigura tot ce este nevoie pentru ca cineva sa se conecteze de la distanta la un calculator pentru serviciu. Iata tot ce trebuie sa stii despre aceasta solutie si sa vezi care sunt principalele beneficii de care te bucuri.

Vorbim de un serviciu care seamana mult cu cel oferit de Microsoft, doar ca acesta este net superior variantei intrucat sunt aduse cateva avantaje importante pe care oricine merita sa le descopere. Solutia este ideala pentru oamenii care lucreaza in orice domeniu si, in plus, nimeni nu trebuie sa aloce bugete considerabile pentru a avea acces la remote desktop prin Thinstuff server. Asadar, costurile implicate sunt mult mai mici in comparatie cu solutia Microsoft si, in plus, nici nu sunt impuse cerinte mari de sistem. Cu alte cuvinte, solutia este accesibila pentru toate calculatoarele, noi sau vechi, ceea ce presupune ca nu e nevoie de investitii in noi sisteme. In plus, nici nu e nevoie de investitii in noi sisteme de operare pentru ca totul este disponibil inclusiv in cazul celor mai vechi precum XP, Vista sau 7, dar si pentru cele mai noi printre care 8, 8.1 sau 10.

Conteaza foarte mult si faptul ca folosind aceasta solutie scade mult volumul de trafic de date intrucat utilizatorii pot sa lucreze direct pe un server dedicat. Serviciul este similar cu cel oferit de Microsoft si duce la o crestere considerabila a vitezei de lucru si a eficientei, fara ca macar sa fie nevoie de alocarea unor mari bugete in acest sens pentru ca statiile de lucru sa fie imbunatatite. Sa nu uitam nici de securitatea datelor personale pentru ca tot felul de probleme pot sa pandeasca la orice click.

Mai departe, TSX USB ofera sansa de a putea folosi dispozitive de tip USB in cadrul retelei, iar in acest sens este suficienta instalarea unei singure aplicatii. Aceasta este foarte usor de folosit, motiv pentru care nimeni nu va avea probleme. In plus, pentru a putea folosi tehnologia remote desktop prin Thinstuff server este suficienta achizitionarea unei singure licente si nu sunt implicate abonamente lunare sau alte costuri.

Nu sunt deloc impuse limite cu privire la modul in care lucrezi, trebuie doar sa optezi pentru aceasta solutie care iti aduce mai multa libertate. Accesul la aplicatii se face in timp real, indiferent ca ai nevoie de niste rapoarte, sa introduci date noi si nu numai, ai ocazia de a deveni mult mai eficient, totul cu Thinstuff.