Uncategorized

Alege pachetele funerare complete de la In Memoriam

La romani se obisnuieste ca dupa moarte sa se aduca comemorare persoanei trecute in nefiinta prin organizarea de pomeni si parastase, astfel ca vom avea nevoie de sprijinul unor persoane cu experienta care sa se ocupe de pregatirea pachetelor pentru pomana.

Dupa inmormantarea celui decedat se organizeaza pomana dar si in perioada care urmeaza. Astfel ca ajutorul unor persoane cu experienta care sa preia aceasta sarcina ar fi indicat, iar dumneavoastra veti avea timp sa va reculegeti. In acest sens, Casa funerara In Memoriam va poate ajuta cu diferite oferte pentru pachetele pentru pomana. Acestea vor fi cu certitudine cea mai buna solutie tinandu-se cont de bugetul alocat si de preferintele dumneavoastra.

Pachetele pentru pomana se ofera celor care participa la slujba religioasa ce se face pentru pomenirea celui decedat, cat si altor persoane precum rude, vecini, prieteni, nevoiasi sau persoanelor de la biserica. Pomana se da la parastasul de pomenire care se face la anumite perioade de la data decesului sau la sarbatori specifice. Cu alte cuvinte, pachetele pentru pomana se dau la organizarea parastasului, adica la 9 sau 40 de zile, la 3,6, 9 luni, la 1 an si anual pana la implinirea perioadei de 7 ani de la deces, cat si in zilele de pomenire a mortilor, respectiv Mosii de vara sau Mosii de iarna.

Totodata, pachetele de pomana se pot imparti si in post. In acest sens exista o singura conditie si anume ca mancarea de pomana sa fie de post. Mancarea de post trebuie sa contina preparate care nu contin produse de origine animala. In schimb, pachetele de pomana de dulce cuprind ingrediente de provinienta animala.

Personalul de la Casa funerara In Memoriam este profesionist si este dedicat colaborarii cu familia pentru a putea oferi toate asistenta de care este nevoie pentru a putea accesa servicii de inmormantare de cea mai buna calitate si la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Casa funerara a luat nastere din dorinta de a fi cat mai aproape de toate persoanele care trec prin astfel de momente oferind tot sprijinul si suportul de care este nevoie, dar si consultanta de specialitate pentru cei care au nevoie. Doar impreuna cu cei mai buni experti vor fi gasite cele mai eficiente solutii si care sa fie in acelasi timp in concordanta cu cerintele exigente, tinandu-se cont de bugetul disponibil al fiecarui client.

Discretia, seriozitatea si profesionalismul sunt atuurile care ii recomanda pe cei de la Casa In Memoriam si cu care reusesc de fiecare data sa duca la bun sfarsit toate sarcinile. De asemenea, atentia acordata chiar si celor mai mici detalii si respectarea tuturor cerintelor sunt cele mai bune carti de vizita care ii recomanda ca fiind alegerea ideala pentru fiecare client care are nevoie de sprijin.

Asadar, atunci cand ai nevoie de sprijin in organizarea cateringului pentru pomana alege de aici pachete pentru pomana. Opteaza acum pentru Casa funerara In Memoriam!