Uncategorized

Alege cel mai bun sistem pentru agentiile de turism

Probabil fiecare dintre noi s-a gandit la vacanța de vis, dar cu ajutorul internetului pare mult mai ușor și mai convenabil de pregătit. Agențiile de turism s-au mutat online, unele chiar au renunțat la locația lor fizică. În plus, agențiilor li se oferă acum nenumărate soluții moderne cu ajutorul cărora își pot simplifica activitățile și le eficientizează. Prin urmare, merită să aflați mai multe despre operatorii de turism XML care lucreaza cu Quick Sell, deoarece acestea sunt beneficiile de top care nu trebuie ratate.

Cu Quick Sell, există un singur motor cautare zboruri care acoperă furnizorii de top și aici putem menționa cazare, călătorii cu avionul, transferuri la aeroport, city break-uri și multe altele. O conexiune API sau XML permite acest lucru și este foarte important ca procedurile să fie automatizate. Desigur, totul merge mult mai repede, iar agențiile au capacitatea de a procesa tone de rezervări în același timp și, din moment ce acestea se pot face direct online, este mult mai ușor și mai convenabil pentru toată lumea.

Cu alte cuvinte, turiștii vin la agenții și sunt multe de câștigat de ambele părți. Indiferent dacă tocmai începi o nouă agenție sau nu ești mulțumit de jobul tău actual, Quick Sell te va ajuta să obții cele mai bune rezultate și să vinzi mai multe pachete de vacanță. Desigur, toți clienții doresc acces la tot felul de oferte grozave, iar cu cât este mai mare varietate, cu atât mai bine, deoarece toate interesele pot fi acoperite. Rezervările se fac instantaneu prin același motor de căutare care poate fi accesat din orice sistem, atât în ​​versiunea mobilă pentru iPhone și Android, cât și pe desktop, ceea ce atrage evident mai mulți clienți.

Beneficiile Quick Sell sunt nesfârșite și este bine să știți dinainte că nu există taxe în avans, așa că nu trebuie să faceți nimic în această afacere. În același timp, suportul este gratuit, dar și nelimitat, așa că dacă aveți probleme, știți că cineva este gata să vă ajute. Prețurile corespunzătoare sunt mult mai mici decât într-o situație în care totul ar trebui dezvoltat de la zero. La turoperatorii xml, clienții plătesc doar un abonament lunar pentru serviciul oferit, nu și furnizorul, așa că pot „alege întotdeauna”. Și cel mai bine, totul pentru Quick Sell.