Uncategorized

Alege un local modern și impunător pentru nunta ta!

Dacă faceți parte din acele persoane care vor avea nunta sau botezul în anul 2022, trebuie să știți că acum este șansa dumneavoastră, iar asta pentru că la Events Garden vă puteți planifica din timp data la care doriți să aibă loc frumosul eveniment. În acest fel, vă puteți programați din timp, rezervându-vă o dată din sezonul de nunți al anului 2022. Totuși, mai precizăm faptul că nu este absolut necesar să fie nuntă, iar asta pentru că acest salon de evenimente din București poate găzdui orice tip de petreceri, începând cu nunți, botezuri, precum și petreceri sau evenimente corporate.

În altă ordine de idei, la Events Garden by Nabucco se pot adresa atât clienți ce vin din București, cât și cei care locuiesc în vecinătatea capitalei, precum Ploiești. Cu alte cuvinte, Events Garden este un salon de evenimente din Snagov, ce se află la o distanță relativ egală între București și Ploiești. De altfel, pentru invitații care trebuie să ajungă la noi dinspre București, vestea bună este că din capitală și până la locația noastră vă va lua doar 50 de minute de mers cu mașina pe autostradă.

Totodată, dacă intenționați să vă organizați la noi un eveniment de mare anvergură, precum o nuntă sau o petrecere corporate, menționăm că în acest moment dispunem de două săli de evenimente, a căror capacitate maximă este de 250 de persoane. Cu toate acestea, în viitorul apropiat intenționăm să ne extindem localurile deja existente, cu încă trei săli care vor avea dimensiuni și capacități considerabile.

Totuși, aceasta nu este singura noutate pe care merită să o aveți în vedere, pentru că, începând cu luna mai a acestui an, clienții care vor solicita serviciile restaurantului de nuntă din Ploiești sau din București pot opta inclusiv pentru servicii de cazare. Mai exact, din luna mai vom deschide aici un hotel cu 18 camere unde se pot caza persoanele care participă la evenimentele desfășurate la Events Garden, venind dinspre ale zone ale României sau din străinătate.

Astfel, dacă vă doriți o petrecere într-un ballroom în Ploiești sau în apropiere, Events Garden by Nabucco rămâne una dintre cele mai bune variante la care merită să vă gândiți în acest moment. Imaginați-vă doar ce meniuri de nuntă în Ploiești sau în București puteți găsi aici, ce decoruri impresionante și ce spațiu generos pentru evenimentele cu un număr mare de persoane.

Ținând cont de faptul că astăzi putem organiza petreceri cu un număr relativ redus de persoane, Events Garden este locul în care puteți să vă strângeți aproape cei mai importanți oameni din viețile dumneavoastră, prieteni și cunoștințe, organizând o nuntă fastuoasă chiar și în aceste vremuri mai dificile. Events Garden vă este alături cu tot ce aveți nevoie!