Uncategorized

Am gasit poate cea mai buna reprezentanta Renault

Masinile brandului Renault au luat avant pe piata romaneasca mai ales in ultimii ani datorita faptului ca sunt de calitate superioara si au un pret de achizitie foarte bun si accesibil. Daca te tenteaza un astfel de automobil vino si tu in reprezentanta Renault de la Auto Cobalcescu in Bucuresti sau acceseaza siteul mai intai pentru a vedea modelele in stoc.

Cu siguranta majoritatea brandurilor au adus imbunatatiri de toate tipurile modelelor lor, insa Renault se deosebeste datorita faptului ca masinile sunt fiabile si mereu cu un pas inainte. Ultimele versiuni sunt dotate cu functii care au fost imbunatatite sau introduse datorita progresului tehnologic care a avut loc in ultimii ani. Acestea sunt menite sa imbunatatesca experienta avuta la bordul masinilor per ansamblu. Adica atat soferul cat si pasagerii, in viziunea brandului, trebuie sa aiba o experienta inedita si cat mai placuta. Orice calatorie cu masina este un prilej bun pentru a te simti bine, indiferent de durata acesteia.

Prin urmare, nu e de mirare ca absolut toate modelele sunt mai confortabile si mai spatioase, chiar si citycarul Clio care vine in mai multe versiuni, anume cel standard, Estate si Collection. Totusi, daca nu petreci prea mult in traficul aglomerat din oras, poate ca ar fi bine sa optezi pentru o masina mai mare, in care un roadtrip cu familia care are o durata mai lunga va fi cat se poate de exceptional. Printre acestea putem aminti modele precum Megane, Captur sau Kadjar.

Printre beneficiile de care te poti bucura atunci cand achizitionezi o masina noua este faptul ca, nefiind uzate, acestea vor fi in cea mai buna conditie in care vor fi vreodata si riscul sa apara defectiuni este minim in primii ani de viata. Totodata, in primii 3 sau 5 ani te bucuri de garantia cu care sunt insotite astfel ca vei avea mai multe servicii oferite in mod gratuit.

Cu siguranta, daca pui in balanta cumpararea unui autovehicul nou cu unul rulat primul lucru care iti vine in minte sa il spui este ca cele din a doua categorie sunt mai accesibile. Ei bine, nu este tocmai adevarat intrucat nu vei avea de platit doar pretul de achizitie, care intr-adevar este mai mic, ci si alte reparatii ale unor defectiuni care, de obicei, apar la scurt timp dupa ce le-ai cumparat. S-ar putea ca, in final, sa ajungi sa cheltui mai mult pe o masina rulata decat pe un Renault nou, de exemplu.

Nu ezita si haide in reprezentanta Renault din Bucuresti de la Auto Cobalcescu si vei fi impresionat de noile modele si caracteristicile acestora, dar si de profesionalismul echipei si de ofertele de neratat pe care la gesesti aici.