Uncategorized

Auto Cobalcescu – dealerul tau de incredere

Daca esti in cautarea unei masini noi sau second hand, cu siguranta, esti pus in dificultate, fiind nenumarate oferte pe care ai putea sa le alegi. Totusi, cel mai bine te orientezi catre un dealer auto de incredere precum Auto Cobalcescu. Aici ai acces la cele mai noi modele in reprezentanta Dacia, Renault si Nissan, insa ai posibilitatea si de a cumpara inclusiv masini second hand. Te asteapta si programul buy back, alaturi de cele mai avantajoase solutii financiare pentru a avea garantia ca iei o decizie cu adevarat inspirata. Sa iti cumperi o masina devine cu sprijinul Auto Cobalcescu o sarcina mult mai putin complicata. Acesta poate fi dealerul tau de incredere pe care sa te bazezi in orice moment.

Garantia calitatii

Daca esti in cautarea unui dealer Dacia, Renault sau Nissan in care sa ai incredere si pe care sa te bazezi, cu siguranta, la Auto Cobalcescu nu vei fi dezamagit. Aici ai parte de garantie oferita de producator si stii ca masina ta este pe maini bune, iar orice problema cu care se confrunta masina ta va fi remediata in cel mai scurt timp.

Administrarea flotelor

Pentru firmele care detin mai multe autoturisme poate fi foarte dificil sa se ocupe de mentenanta acestora. Masinile au nevoie de revizii, schimb de anvelope si nu numai, astfel ca Auto Cobalcescu vine in sprijinul tuturor organizatiilor cu servicii de administrare a flotelor. Astfel, este mai simplu, mai comod si mai sigur pentru orice firma.

Cumpara o masina rulata

Achizitionarea unei masini poate fi o adevarata loterie, motiv pentru care este mai simplu sa alegi una rulata din parcul Auto Cobalcescu. Aici te bucuri de transparenta, siguranta si incredere, astfel incat sa nu te confrunti cu nici cea mai mica problema. Spune adio tuturor batailor de cap, istoricului indoielnic si alege o masina care sa iti faca viata mai buna. Gasesti pe site un formular foarte usor de folosit care din numai cateva click-uri te duce mult mai aproape de masina mult visata.

Test Drive

Ai pus pe ochii pe masina si te gandesti cum ar fi daca ai putea sa o conduci? Nimic mai simplu, poti face un test drive la Auto Cobalcescu cu masina visurilor tale. Aceasta este cea mai buna modalitate prin care te poti convinge de faptul ca autoturismul pe care ti-l doresti se ridica la nivelul asteptarilor tale.

Oferta pe loc

Poti sa fii la curent cu cele mai noi modele Dacia, Renault si Nissan cu ajutorul Auto Cobalcescu, iar pentru a te bucura de cele mai bune preturi trebuie doar sa soliciti o oferta. O primesti pe loc si stii ca este cea mai avantajoasa!