Uncategorized

Ce avantaje are un calculator de sarcină?

Un calculator de sarcină este un instrument foarte util care îți va permite sa afli, printr-un simplu pas, în câte săptămâni ești însărcinată. Trebuie doar să indicați data ultimei menstruații, durata medie a ciclului și să apăsați „calculați”.

Este evident că o  sarcină  presupune multe schimbări și că fiecare afectează fiecare femeie în mod diferit. Din acest motiv, pentru a putea verifica, săptămână de săptămână, modul în care bebelușul tău crește în burtică, precum și cele mai frecvente simptome săptămânale, te acest calculator de sarcină te va ajuta să treci peste cele mai critice momente de pe parcursul sarcinii și să depășești etapele mai dificile, anticipându-le.

Calculator Sarcina si Nastere

Dacă sunteți  însărcinată, trebuie să știți că săptămânile de sarcină  sunt date de data de începere a  ultimei perioade menstruale, care este cunoscută sub denumirea de vârsta menstruală. Prin urmare, este necesar să aveți aceste informații în minte înainte de a utiliza un calculator de sarcină.

Care sunt avantajele utilizării unui calculator săptămânal de sarcină?

Toate informațiile legate de sarcina ta sunt extrem de importante pentru liniștea ta. Acesta este cel mai important avantaj care poate fi oferit prin utilizarea unui calculator săptămânal de sarcină. Pe lângă indicarea  săptămânii de sarcină în care te afli într-un mod cât mai concret, calculatorul de sarcină îți va oferi și o dată aproximativă la care vei naște  .

De asemenea, calculatorul de sarcină include informații detaliate despre schimbările pe care corpul tău le va experimenta în această perioadă și date specifice despre  dezvoltarea bebelușului tău. Cu această metodă, poți urmări  evoluția sarcinii  în timp util. De exemplu, află cât măsoară și cântărește fătul, câtă greutate crește de obicei femeia însărcinată în funcție de perioada sarcinii, care sunt simptomele tipice pentru fiecare etapă, ce analize îți corespund în funcție de fiecare perioadă, când ar trebui efectuată ecografia necesară etc.

Ca orice altă metodă care nu este exactă, calculatorul pentru săptămâna de sarcină este pur și simplu un  ajutor  și un  ghid . Este necesar ca, dacă sunteți însărcinată și doriți să vă asigurați sută la sută din câte săptămâni exacte aveți, să mergeți direct la medicul dumneavoastră , deoarece el va fi cel mai bun profesionist care să vă sfătuiască cu privire la tot ce trebuie să luați în considerare sau de care să țineți cont în procesul de sarcină.

 Clubul Bebelușilor vă pune la dispoziție acest calculator de sarcină, tocmai pentru a veni în sprijinul celor care urmează să devină mame. Această perioadă de neuitat din viața unei femei vine la pachet și cu unele neplăceri, unele probleme care dacă sunt anticipate sau verificate la timp pot să vă scutească de anumite complicații. Folosiți cu încredere funcțiile calculatorului de sarcină de la Clubul Bebelușilor și cunoașteți-vă copilul dinainte ca el să se nască, văzându-i evoluția.