Uncategorized

Cel mai bun service Renault pe care sa te bazezi

Modelul dumneavoastră de vehicul Renault trebuie să funcționeze în parametri optimi și să fie supus celei mai complete verificări cu ajutorul unor servicii profesionale puse la dispoziția celor interesați de service-ul auto Auto Cobălcescu pentru siguranța dumneavoastră ca șofer și a pasagerilor.

Luați în considerare avantajele serviciului Renault de la Auto Cobălcescu dacă doriți servicii profesionale de înaltă calitate pentru automobilul dumneavoastră de la o echipă de profesioniști autorizați și certificați. De la ateliere mecanice la cele de caroserie, statie ITP și ateliere de reparații baterii pentru mașini electrice, aici veți găsi tot ce aveți nevoie. Dacă alegeți un atelier mecanic, automobilul dumneavoastră va putea primi revizii electrice complete, diagnostice, sondaje, înlocuire a anvelopelor și alte servicii mecanice esențiale.

In plus, veti beneficia si de serviciul Politie Accident Usor, care este valabil pentru toate sectoarele din Bucuresti, sfaturi pentru finalizarea constatarii pe cale amiabila, gasirea daunelor impreuna cu asiguratorii si, nu in ultimul rand, reparatii caroserie multimarca daca alegi caroseria. servicii disponibile la Atelierul Auto Cobălceascu pentru remedierea problemelor aparute in urma unui accident rutier.

În plus, Auto Cobălcescu prioritizează cerințele clienților săi prin deschiderea primei unități de reparare a bateriilor de tracțiune din țară pentru vehicule electrice și motorizate. Pe lângă o stație de încărcare, acest centru dispune de echipamente specializate pentru întreținerea bateriilor de tracțiune. ZOE, Twizy, Kangoo LR, Clio Hybrid și Captur Plug-At Hybrid se numără printre modelele ale căror baterii pot fi reparate în acest atelier.

Profită de ofertele exclusive ale serviciului Auto Cobălcescu

Clienții care aleg dealer-ul auto Cobălcescu beneficiază de o varietate de oferte speciale, inclusiv de o reducere de 55 la sută la anvelopele de vară Debica Passio 2, care îmbunătățesc siguranța vehiculului prin minimizarea pericolului de acvaplanare, asigurând o stabilitate puternică în viraje și având o durată de viață lungă.

Auto Cobălcescu este un dealer auto care ține la clienții săi, cu o mulțime de cunoștințe în industria auto și o gamă diversă de produse și servicii de înaltă calitate, care pot satisface chiar și cele mai exigente specificații sau cerințe ale dumneavoastră sau ale vehiculului dumneavoastră. Cu siguranta, cel mai bun service Renault il gasiti la Auto Cobalcescu! Indiferent de autoturismul pe care il detineti, acesta poate fi locul ideal catre care sa va orientati intrucat veti fi intampinati de o echipa dedicata, cu pasiune, care isi doreste tot ce este mai bun pentru clientii sai.