Uncategorized

Clubul Bebelusilor – partenerul de incredere al mamicilor

Clubul Bebelusilor este un blog cu informatii utile pentru atat pentru mamici, cat si pentru tatici. Toate informatiile prezentate pe acest blog sunt recomandari cu caracter facultativ, ce nu au menirea sa inlocuiasca indicatiile medicului specialist al micutului tau. De asemenea, este important de precizat faptul ca pentru Clubul Bebelusilor pe primul loc este calitatea informatiilor oferite, iar in acest fel miturile vor fi de domeniul trecutului.

Afla mai multe despre puseurile de crestere la copii

Clubul Bebelusilor este alaturi de mamici inca din momentul in care acestea au aflat ca sunt gravidute. Cu alte cuvinte, pe clubulbebelusilor.ro vei descoperi numeroase articole ce iti ofera informatii pretioase atat pentru bebe, cat si pentru tine, mamico. In ceea ce priveste puseurile de crestere la copii este important de precizat ca acestea sunt niste etape in care bebe se dezvolta intr-o maniera accelerata. Puseurile de crestere sunt mult mai frecvente in primul an de viata al bebelusilor, deoarece in aceasta perioada dezvoltarea si cresterea celor mici este mult mai accelerata.

Aceste puseuri nu sunt considerate afectiuni, acestea sunt considerate ca fiind salturi de dezvoltare a creierului si a sistemului nervos. Totodata aceste puseuri il fac pe bebe sa devina mai agitat, uneori sa planga aparent fara niciun motiv, iar calitatea somunului poate fi afectata in perioada unui puseu. In medie un puseu de crestere are ca durata 3 zile, dar acesta poate varia, de la 1 zi pana la o saptamana.

In ce perioada apar puseurile de crestere?

Acceseaza chiar acum site-ul clubulbebelusilor.ro si afla mai multe detalii referitoare la perioada in care apar de obicei aceste puseuri de crestere, iar in acest fel vei fi o mamica pregatita pentru manifestarile bebeluslui din perioadele in care au loc puseuri de crestere. Alege sa fii o mamica informata si relaxata pentru bebelusul tau!

Panica nu este o solutie

Perioadele in care au loc aceste puseuri sunt adevarate provocari pentru mamici, dar este important sa elimini panica, deoarece aceasta nu ajuta in niciun fel. Eliminand panica, vei reusi sa fii alaturi de bebelusul tau si sa-l ajuti sa treaca cu brio peste aceste etape mai putin placute. De asemenea, mamicile trebuie sa aiba parte de sustinere, momente de relaxare, dar si de o alimentatie sanatoasa, bazate pe alimente nutritive.

Recomandarile medicului conteaza

Este recomandat sa ai in vedere si sa respecti sfaturile pe care medicului pediatru ti le comunica pentru sanatatea bebelusului tau. Asadar,  indicatiile medicului care urmareste evolutia copilului tau sunt mereu cele pe care trebuie sa le iei in considerare, iar daca un puseu de crestere dureaza o perioada mai mare de o saptamana este recomandat sa consulti parerea medicului. De asemenea, in cazul in care mamicile observa anumite probleme de crestere la copii, trebuie sa se adreseze cat mai rapid la medic.