Uncategorized

Cum sa gestionam corect emotiile atunci cand sustinem discursuri in public?

Vorbirea in public este o conditie pe care trebuie sa o indeplinim fiecare dintre noi, indiferent daca ocupam o functie de conducere sau pur si simplu activam intr-un domeniu bazat pe comunicarea cu un grup de oameni carora trebuie sa le transmitem intr-o modalitate cat mai precisa si mai concreta o serie de informatii. Astfel, programul public speaking initiat de Brightway® este o solutie ideala pentru toti care isi doresc sa isi imbunatateasca rapid si simtitor abilitatile de vorbire in public. Fiecare dintre noi ne confruntam cu astfel de probleme, mai ales in momentele in care apar blocajele emotionale, cele care ne dau batai de cap si ne destabilizeaza discursurile. Totusi, pentru a preveni aceste situatii atat de incomode pentru vorbitori, programul de public speaking pe care il puteti urma in cadrul organizatiei Brightway® va poate fi de folos, ajutandu-va in mod direct sa puteti sa va stapaniti emotiile atunci cand rostiti un discurs in public. De asemenea, programul public speaking va poate ajuta sa va formati o maniera unica si speciala de a va expune discursurile in public. Pana la urma, rolul unui vorbitor este acela de a capta atentia publicului caruia i se adreseaza si, implicit, sa se faca placut, atat prin voce, cat si prin inflexiunile acesteia, prezenta si carisma.

Programul Public Speaking, marca Brightway®, cuprinde toate notiunile necesare organizarii si sustinerii unui discurs, in sensul structurarii unei prezentari pe etape clar definite, stabilirii intrumentelor-cheie de transmitere a mesajului catre public si solicitarii de feedback. Este deosebit de important ca oamenii care ne asculta sa ramana cu un set de cunostinte sau de informatii in urma cuvantarii pe care o sustinem, de aceea, programul public speaking va poate ajuta sa va puteti structura un discurs complet si coerent, fara ca acesta sa fie perturbat de implicatiile dumneavoastra emotionale. Cu alte cuvinte, veti invata cum sa va stapaniti emotia si sa va concentrati asupra a ceea ce intentionati sa transmiteti. Programul Public Speaking se adreseaza tuturor celor care doresc sa sustina un discurs public intr-o maniera desavarsita sau sa invete sa construiasca modalitati interesante de sustinere a prezentarilor sau transmitere a unui mesaj.

Asadar, daca vrei sa scapi de povara emotiilor in timpul discursurilor publice si sa te simti in pielea ta in timp ce te afli in fata unei multimi, comunicand despre un subiect anume, urmeaza si tu programul public speaking realizat de catre o echipa de specialisti in comunicare de la organizatia Brightway®! Ulterior, vei reusi sa te focusezi pe ceea ce conteaza cu adevarat: ceea ce vrei sa transmiti.

Uita de emotii si concentreaza-te pe sentimentul inaltator pe care ti-l poate da vorbirea in public!