Afaceri

De ce să alegeți o casă în Tunari?

Dacă vă gândiți să vă mutați, o casă în Tunari poate fi o alegere excelentă. În continuare, vom prezenta principalele motive pentru care această zonă reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care își doresc o viață liniștită, fără a fi prea departe de facilitățile oferite de Capitală. Alegeți  să investiți inteligent cu Ivonco Rezidential. Puteți cumpăra locuința de la dezvoltator în rate. 

Proximitatea față de București: Tunari este situat la doar câțiva kilometri de Capitală, oferind acces rapid și ușor către toate centrele de interes. Astfel, veți putea profita de toate facilitățile orașului, precum centre comerciale, spitale și școli, fără a fi nevoiți să vă mutați într-un cartier aglomerat și zgomotos.

Infrastructura modernă: Tunari dispune de o infrastructură modernă, incluzând drumuri bine întreținute, iluminat public eficient și utilități de ultimă generație. Acest lucru asigură un trai confortabil și sigur pentru locuitorii săi.

Zone de recreere: Tunari oferă numeroase parcuri și zone verzi pentru relaxare și recreere. Veți putea petrece mult timp în aer liber, fără a fi nevoiți să călătoriți în alte locuri pentru a vă bucura de natură. 

Mută-te într-un complex rezidențial de top 

Vrei să cumperi o casă în Tunari? Ivonco Residential este un dezvoltator imobiliar recunoscut la nivel internațional solardesign360, care oferă locuințe de calitate superioară. Iată câteva motive pentru care ar trebui să-i alegeți:  

Experiența și reputația: compania are o experiență îndelungată în domeniul imobiliar și este recunoscută pentru proiectele sale de succes. Astfel, puteți fi siguri că veți cumpăra o casă de înaltă calitate, construită de profesioniști.

Designul modern și funcțional: casele construite de Ivonco Residential sunt proiectate într-un stil modern și funcțional, asigurând un trai confortabil și eficient pentru proprietari. Fiecare locuință dispune de finisaje profesionale, precum gresie și faianță premium, parchet laminat rezistent și ferestre termopan.

Eficiența energetică și sustenabilitatea: dezvoltatorul pune un accent deosebit pe eficiență energetică și sustenabilitate în proiectele sale. Casele construite sunt dotate cu sisteme de încălzire performante și izolație termică eficientă, ceea ce înseamnă că veți avea facturi mai mici la utilități și un impact redus asupra mediului înconjurător.

Servicii post-vânzare și garanții: Ivonco Residential oferă servicii post-vânzare excelente, inclusiv asistență tehnică și garanții pentru lucrările efectuate. Acest lucru înseamnă că puteți fi siguri că veți beneficia de sprijin și îndrumare în cazul în care întâmpinați probleme sau aveți întrebări legate de casa dumneavoastră.

Cumpără una dintre cele 4 tipuri de case din complex 
Dacă ați decis să vă mutați în Tunari, acum vă mai rămâne să alegeți tipul de casă în care vreți să locuiți. Ivonco Residential vă pune la dispoziție 4 tipuri de locuințe moderne (43 de în total), care se bucură de spații generoase și eficient compartimentate.