Uncategorized

Descoperă totul despre ploşniţele de pat

Ce sunt ploşniţele

Invazia de ploşniţe reprezintă la momentul actual o surpriză neplăcută pentru un număr foarte mare de proprietari. Acestea se instalează de cele mai multe ori în colonii, iar ce este cu adevărat periculos cu privire la acestea este faptul că se ascund foarte bine în timpul zilei, în anumite spaţii predilecte întunecate, şi ies la vânătoare noaptea, hrănindu-se cu sângele oamenilor. Acest aspect nu este deloc unul ce trebuie neglijat, încât aceşti dăunători sunt purtători de foarte multe bacterii, muşcătura lor cauzând reacţii alergice serioase persoanelor cu care intră în contact.

De unde denumirea ,,ploşniţe de pat”

După cum bine este cunoscut deja, aceste insecte iubesc foarte mult întunericul, ceea ce înseamnă că ascund în tot felul de crăpături greu accesibile dar, în special, cât mai aproape de pat, pentru a fi în apropiere de prada lor. Astfel, ploşniţele îşi găsesc locul ideal în salteaua de pat, în perne sau în lenjerie. De aici şi denumirea lor de ,,ploşniţe de pat”.

Servicii de dezinsecţie eficiente

Ploşniţele de pat sunt foarte greu de eliminat, de aceea se impune nevoia unor servicii profesionale ale unei firme specializate în domeniul dezinsecţiei. Astfel de firme vin în sprijinul celor care au nevoie de ajutor cu tot ceea ce este necesar pentru a te putea scăpa definitiv de această problemă şi pentru a-ţi asigura rezultate pe termen lung. Printre principalele motive pentru care merită să soliciţi operaţiunile de dezinsecţie profesionale pentru combaterea invaziei de ploşniţe se numără faptul că acestea utilizează substanţe profesionale, care nu sunt accesibile oricui, ci doar firmelor autorizate. Mai mult, nu trebuie să îţi faci griji în privinţa acestora, întrucât nu sunt toxice şi nu reprezintă niciun fel de pericol pentru oameni sau pentru animalele de companie, şi nici pentru orice spaţiu vizat. Află mai multe informații despre ploșnițele de pat.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422