Uncategorized

Merita sa iti rezervi un city break in acest oras

Atunci cand esti in cautarea unui city break in orasul Viena, acesta chiar este alegerea perfecta pentru evadarea din rutina zilnica. Mai mult decat atat, aceasta este recunoscuta dupa arhitectura deosebita si muzeele numeroase de care se pot bucura turistii. De asemenea, vei avea posibilitatea de a te plimba prin cele mai elegante palate si parcuri ale Vienei. Vei putea vizita o varietate de colectii de arta si totodata vei beneficia de cele mai deosebite informatii despre acestea. Viena este un adevarat oras cultural, si este recunoscut pentru compozitori celebri precum Strauss, Beethoven si Schonberg.

Opera de Stat din Viena este o adevarata atractie pentru turisti. Astfel, poti alege sa o vizitezi pur si simplu in zilele in care nu au loc spectacole, sau poti opta pentru vizionarea unui spectacol cum nu ai vazut nicaieri in lume. Interiorul este unul luxuriant, si se evidentiaza prin scari din marmura si detalii rafinate.  

Cladirea Parlamentului este o alta atractie pentru turisti ce se remarca prin constructii realizate in stil grecesc. Aceasta arhitectura se datoreaza legaturii democratiei cu Grecia Antica. In prim-planul cladirii se evidentiaza intr-o maniera placuta si eleganta, Fantana Pallas Athene, pregatita sa bucure privirile turistilor. Cu alte cuvinte, Cladirea Parlamentului are un design deosebit si totodata reprezinta o adevarata insemnatate pentru tara.

Muzeul de Istorie Naturala din Viena este un obiectiv turistic care ofera posibilitatea vizitatorilor de a vizita galerii elegante si exponate fascinante. In cadrul acestui muzeu se ragasesc 39 de sali de expozitie cu o multitudine de piese preistorice si schelete reconstruite de dinozauri. In urma vizitarii acestui muzeu, turistii vor fi surpinsi de informatiile aflate si totodata isi vor imbogati cultura generala.

Palatul Schonbrunn este una dintre cele mai conoscute constructii baroce ale Europei. Acesta se remarca prin incaperi imperiale spectaculoase. De asemenea, in jurul acestui palat se poate observa o gradina frumoasa, ce pune in evidenta arhitectura palatului. Vizitarea parcului Palatului Schonbrunn este gratuita pe toata durata anului. Astfel poti sa-ti incati privirea cu cele mai interesante si elegante fantani si statui. Totodata in cadrul acestui parc, poti beneficia de vizitarea Gradinei Zoologice, de Sera Palmierilor si a Desertului. Asadar, Palatul face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, datorita insemnatatilor istorice ale acestuia. Pentru ca este un obiectiv turistic foarte vizitat,  iti recomandam sa-ti rezervi biletul online, pentru a nu pierde timp pretios la cozile de la fata locului.

Tot ce iti ramane de facut este sa rezervi chiar acum city break-ul in orasul Vinena si sa pornesti la drum. Alege sa te relaxezi si sa te delectezi vizitand unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei. Fabrica de Vacante iti ofera cele mai avantajoase oferte de pret si totodata promite cele mai placute experiente. Alege sa calatoresti intr-un adevarat oras cultural!