Uncategorized

Opteaza pentru o asigurare de calatorie online pe tcv.com.ro si poti pleca in vacanta oriunde… in siguranta!

Daca sunteti interesat sa achizitionati o asigurare calatorie care sa va acopere atat cheltuielile de sanatate, cat si costurile de calatorie, un plan de asigurare de calatorie este o optiune excelenta, mai ales daca intentionati sa plecati pentru o perioada mai lunga de timp.  Aceasta asigurare medicala calatori nu numai ca va vor acoperi cheltuielile pentru o posibila vizita la un medic de peste hotare sau pentru spitalizari, ci sunt prevad si cateva obligatii standard, cum ar fi standard cu evacuarea medicala de urgenta, repatriere si alte beneficii de calatorie, cum ar fi bagajele pierdute sau furate. Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le are o asigurare medicala de calatorie este faptul ca va acopera cheltuielile care privesc starea de sanatate, in cazul nefericit in care va imbolnaviti sau va raniti in timpul calatoriei.

Aceasta asigurare de sanatate calatorie a fost conceputa pentru a acoperi toate cheltuielile ce vizeaza aparitia unor boli sau leziuni, asa ca, desi cel mai probabil nu vor acoperi afectiuni preexistente, vor ajuta la acoperirea costului unei vizite de moment la medic sau a spitalizarii. Dat fiind faptul ca aceste asigurari de calatorie vizeaza cheltuieli acoperite atat pentru spitalizare, cat si pentru ambulatoriu,  ele mai includ, de asemenea, suport financiar pentru medicamente eliberate pe baza de reteta. De regula, atata timp cat afectiunea pentru care ati solicitat tratamentul este acoperita de asigurarea de calatorie, prescriptiile vor fi aferente cerinetelor dumneavoastra.

Totodata, daca exista chiar probabilitatea de a va anula calatoria, asigurarea de anulare a calatoriei in ultimul moment va poate ajuta sa va protejati investitia. De asemenea, asa cum este firesc, in cazul in care sunteti nevoit sa anulati calatoria, acest lucru il puteti face fara niciun fel de problema,iar suma incasata va fi rambursata. Evenimente neplacute, precum dobandirea unei boli severa, vatamarea corporala, anularea zborului din cauza vremii severe, dezastrele naturale si accidentele de circulatie pe drumul catre destinatia se califica de obicei in categoria de anulare a calatoriei, dar intai de toate este bine sa va asigurati ca ati citit politicile site-ului la care v-ati abonat in detaliu.

Alegeti cu incredere asigurari de calatorie de la TCV. Niciodata  nu a fost mai usor decat acum, cand ai posibilitatea de a achitiona o asigurare calatorie online rapid si simplu. Asa ca intra, cumpara asigurarea si fa-ti repede bagajele. Se zica ca este bine sa pui raul inainte de bine, insa noi suntem de alta parere. Fiti doar foarte precauti inainte de a pleca intr-o calatorie. Pana la urma, paza buna trece primejdia rea! TCV este alaturi de tine la orice pas si te protejeaza atunci cand ai nevoie de asigurari de orice tip, inclusiv asigurari de calatorie! Alege asigurare de calatorie online pe tcv.com.ro!