Uncategorized

Plimbare prin Delta Dunării – ce puteți vedea?

O plimbare prin Delta Dunării este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să descopere și să exploreze frumusețea Deltei, împreună cu fauna sălbatică, vegetația și oamenii locului. Pentru că timpul este scurt, programul nostru de călătorie ține cont de faptul că turiștii, însoțiți de ghizi, călătoresc cu o barcă special echipată, cu plecare din Tulcea.

Oerim transport turiștilor noștri cu o barcă modernizată, specifice tuturor celor care au ales plimbare prin Delta Dunării. Aceste bărci au toalete moderne și punți securizate, dotate cu scaune foarte confortabile. În timpul turului, turiștii au voie să-și schimbe locurile și să se deplaseze pentru a admira natura spectaculoasă a Deltei Dunării.

Indiferent pentru ce au optat (excursie de 4-5 ore, excursie de 5-6 ore, excursie de 6-7 ore, excursie de 7-8 ore sau excursie de 9-10 ore), turiştii din fiecare grup vor fi însoţiţi de un ghid care îi va conduce către cele mai frumoase atracții ale Deltei. Pe tot parcursul excursiei de o zi în Deltă, turiștii vor avea cei mai buni ghizi și cunoscători ai Deltei pentru a le prezenta peisajele magnifice și pentru a le oferi o călătorie complet sigură.

Punctul de îmbarcare este menționat în fiecare pachet de călătorie. De asemenea, pentru a avea o plimbare în Delta Dunării cu barca cât mai frumoasă și reușită,  este recomandat ca turiștii să respecte punctele de îmbarcare și ora programată.

Pentru o îmbarcare fără griji, sosirea la barca trebuie să aibă loc cu cel puțin 15 minute înainte de începerea excursiilor, pentru ca fiecare turist să aibă suficient timp pentru echipare și îmbarcare.

Vă garantăm o plimbare prin Delta Dunării de neuitat, pe care vă veți dori să o repetați cu proxima ocazie.

Itinerarul excursiei de o zi în Delta Dunării începe în port, unde turiștii așteaptă îmbarcarea. Conform pachetului de excursie ales, începem să descoperim câteva dintre numeroasele canale ale Dunării și traversăm cele mai populare lacuri (Nebunu, Fortuna).

Mergem mai departe cu un alt exemplu de excursie cu barca pe canalul Olguța pentru a ajunge la o nouă destinație: Mila 23. Aici, în comunitatea primitoare de localnici care sunt strâns legați de Delta, turistii pot servi un anumit prânz de pescuit și pot petrece ceva timp prin fotografiind frumusețea sălbatică a naturii. Amintiri de neuitat sunt pe cale să se nască – fauna și flora devenind sursa perfectă pentru un spectacol unic de sunete și culori.

În timpul excursiilor de o zi, în funcție de pachetul ales, vom putea traversa Pădurea Caraorman sau zona de safari din Pădurea Letea – un colț de natură dominat de cai sălbatici.

După o călătorie cu mirosuri tradiționale și imagini spectaculoase, ne întoarcem în Portul Tulcea.

Fiecare traseu are atracțiile sale, de aceea, este recomandat să verificați descrierea fiecărui pachet pentru a alege călătoria care vi se potrivește cel mai bine.