Uncategorized

Soluțiile cele mai bune

Pompe funebre Beligi este locul în care vei regăsi o echipă gata să te ajute în situațiile grele, atunci când persoanele dragi nu se mai află printre noi. Apelează la echipa noastră pentru a beneficia de servicii funerare profesionale, dar și de diverse pachete și produse, precum coroane flori naturale, urne, aranjamente florale și nu numai. Ne putem ocupa și de organizarea ceremoniilor de înmormântare pentru ca tu să te ocupi de alte activități mult mai importante în aceste momente. Deținem o experiență vastă în acest domeniu, iar specialiștii noștri vor veni cu cele mai optime soluții, astfel că te poți baza pe echipa noastră oricând.

Diverse aranjamente florale

Oferim o gamă variată de aranjamente florale potrivite pentru ceremoniile funerare și confecționate din flori naturale. Avem modele precum, coroniță multi flori compusă din crizanteme, garoafe, trandafiri și crini, de 60 cm, coroniță trandafiri și orhidee de 60 cm, compusă din trandafiri, orhidee și ruscus sau modelul cu trandafiri, crizantemă, orhidee, verdeață și gipsofilă, coroniță crizantemă și orhidee, cu verdeață inclusă, de 60 cm, coroniță multi flori cu frezii, trandafiri, lisiantus și verdeață, de 80 cm, aranjament floral cu crini și verdeață, de 50-60 cm și lista poate continua.

Pachete și servicii funerare

Dispunem de pachete complete pentru ceremoniile funerare, precum cel economic domiciliu, economic spital, pachet premium înhumare, pachet economic sau premium incinerare. De asemenea, îți aducem în vedere faptul că aceste pachete se pot deconta integral prin ajutorul oferit de către statul român, în valoare de 5380 lei. Îți prezentăm și oferta de servicii funerare complete, care conține constatarea decesului, îmbălsămarea, ajutor pentru eliberarea actelor necesare pentru declararea decesului, ajutor pentru obținerea unui loc de veci, sprijin în organizarea de parastase, dar și în organizarea de ceremonii pentru defuncții Covid-19.

Foarte avantajos

La Beligi vei regăsi oferte foarte avantajoase, cu un raport calitate-preț foarte bun, întrucât cu un buget modest poți beneficia de standarde de calitate peste nivelul așteptărilor. Dorim să oferim pachete și servicii complete, necesare pentru fiecare tip de ceremonie, dar și produse de o calitate superioară.

Mai eficient online

Poți intra direct pe site-ul nostru pentru a vizualiza ofertele pe care ți le-am pregătit, astfel că de la câteva click-uri distanță vei regăsi soluții potrivite pentru cerințele tale. Economisești timp și te poți ocupa de activitățile care chiar contează pentru tine. Online este mai rapid și mai eficient.

Contactează-ne direct

Nu ezita să ne apelezi direct la numărul de telefon afișat sau ne poți lăsa un mesaj pe site-ul nostru, întrucât echipa noastră îți va răspunde cu maximă promptitudine. Îți stăm la dispoziție la orice oră, astfel că dorim să oferim sprijinul necesar prin asistența telefonică, care poate fi de urgență pentru București sau Ilfov.