Uncategorized

Weekend la Conacul Negoita, escapada de care ai nevoie

Fie ca intentionati sa calatoriti in interes afaceri, pentru o intalnire sau pentru relaxare, a alege conace boieresti pentru cazare este o alegere foarte inspirata pentru persoanele care doresc sa aiba parte de o experienta foarte buna si sa beneficieze de servicii all inclusive. Astfel, la Conacul Negoita va garantam un sejur confortabil, cu un serviciu de servire ireprosabil, totul bazandu-se pe un raport calitate-pret de neegalat in judetul Covasna.

relaxare-in-natura-covasna

Covasna este un oras bogat din punct de vedere istoric, iar dinamismul sau cultural si influenta sa maghiara il face sa devina de-a dreptul un punct de atractie turistica pentru cei care vor sa se bucure de un concediu intr-o alta parte de Romanie. Pe de alta parte, pozitia geografie strategica a determinat o crestere a mediului de afaceri in zone, astfel ca si domeniul HoReCa si-a dorit sa tina pasul cu aceasta tendinta.

Acesta este motivul pentru care alegerea unor conace boieresti de cazare in zona a devenit la mare cautare, datorita spiritului rustic si a serviciilor de ospitalitate foarte bune. Va oferim cazare de inalta calitate, garantandu-va o experienta de neuitat.

Misiunea noastra este sa va oferim o primire si servicii  profesionale, astfel incat sa aveti un sejur de neuitat la Conac Negoita.

Conacul Negoita doreste sa se prezinte sub un altfel de concept “all inclusive”, unul care sa contina toate serviciile si facilitatile pe care si le-ar putea dori turistii care ajung in zona Covasnei. Astfel, la Conacul Negoita ai intreaga locatie la dispozitia ta, trei mese pe zi cu preparate din bucataria traditionala ungureasca, bauturi la discretie, crama, loc de joaca pentru copii, 2 Quad-uri Polaris RZR la dispozitie, spa cu sauna pe lemne si cuibar cu sare de la Praid. De asemenea poti opta pentru o zi de relaxarea vizitand imprejurimile sau iti poti incanta simturile vizuale cu frumusetile locului. Pe de alta parte, daca esti pasionat de pescuit, poti petrecere o zi de relaxare pe marginea bazinului de pastravi cu apa de rau.

Cert este ca nu ai cum sa te plictisesti, pentru ca am gandit activitati pentru toate categoriile de varsta. Vestea buna este ca daca veniti insotiti de copii, am amenajat spatii de joaca special pentru ei, un loc in care sunt in perfecta siguranta, iar cei mari pot sta linistiti la o gura de aer curat, savurand o cafea foarte buna sau un vin ales.

Conacul Negoita este un loc in care poti evada de fiecare data cand simti nevoia, iar asta pentru ca locul acesta va poate oferi trairi inedite indiferent de sezonul in care veti alege sa ne vizitati. Fie iarna sau vara, la noi veti putea sa va bucurati din plin de relaxare si servicii profesionale de cazare.