Uncategorized

Epilarea definitiva – cel mai cautat serviciu din saloanele de infrumusetare

Pentru toate femeile care isi doresc sa obtina o piele fina cu ajutorul modalitatilor de epilare din confortul propriei locuinte, rezultatele nu doar ca vor fi de scurta durata, dar efectele neplacute pot  reprezenta la randul lor o parte integrata a procesului. Din nefericire, acestea pot ajunge sa fie un efect secundar permanent, fie ca este vorba de iritatii dureroase sau cosuri aparute sub piele ca rezultat al proliferarii bacteriene comensale odata ce integritatea tegumentului a fost compromisa. Astfel, mai ales datorita faptului ca tratarea tuturor acestor probleme este mult mai putin eficienta decat preventia lor, procedurile de epilare definitiva disponibile in saloanele de infrumusetare pot reprezenta o alternativa avantajoasa, indeosebi pentru femeile care se confrunta cu probleme ale pielii. Daca si dumnevoastra doriti sa va formati o opinie cu privire la intregul proces de indepartare a firelor nedorite in mod profesional, Eva Salon va sta la dispozitie cu aparatura ce foloseste lumina intens pulsata, pentru cele mai bune rezultate.

Ce presupune tehnologia IPL

Prezenta pe piata autohtona de mai multi ani, aceasta tehnologie garanteaza eliminarea parului din oricare zona a corpului, fiind calibrat in asa fel incat sa ofere o experienta nedureroasa si eficienta, necesitand doar cateva sedinte. Totodata, adaptarea in functie de tipul de piele al fiecarei persoane, dar si in functie de rezistenta pilozitatii ajuta la obtinerea unor rezultate optime, care se pastreaza un timp mult mai indelungat decat orice alta metoda. In ceea ce priveste modul de actiune, lumina intens pulsata este captata de radacina firului de par, fiind transformata in energie termica ce actioneaza in asa fel incat sa intrerupa procesul de crestere al acestuia. Necesitatea de a repeta aceasta operatiune la intervale de 4-6 saptamani este justificata de diferitele faze de dezvoltare a pilozitatii, motiv pentru care este necesar sa reintervenim in asa fel incat sa garantam rezultate de lunga durata.

Alegeti o locatie profesionala, in care puteti avea incredere

La fel ca orice alta tehnica bazata pe progresul tehnologiei si a aparaturii aferente acesteia, procedurile de epilare definitiva devin la randul lor din ce in ce mai eficiente, garantand rezultate intr-un timp tot mai scurt si fiind insotite de un grad din ce in ce mai scazut de disconfort. Din aceasta cauza, este important sa alegeti o locatie care investeste in cele mai noi modele, pentru a beneficia de rezultate pe masura. Totodata, cunostintele in domeniu ale personalului salonului reprezinta un detaliu cu o semnificatie la fel de mare, motiv pentru care este important ca acesta sa va acorde timpul necesar pentru a va explica tot ceea ce tine de procedura si pentru a va face sa va simtiti confortabil. Acestea fiind spuse, Eva Salon va sta la dispozitie cu informatii suplimentare referitoare la epilare definitiva si oricare din restul procedurilor disponibile.