Uncategorized

Augumentare mamară – soluția pentru sâni frumoși și mari

Motivele pentru care o femeie vrea să aibă sânii frumoși

Mărirea sânilor este cea mai solicitată procedură în chirurgia plastică și estetică. Multe femei doresc să redea volumul sânilor sau să aibă o formă mai bună a sânilor, din mai multe motive, însă unul este predominant: nu au avut niciodată sâni dezvoltați.

Au avut sâni frumoși, dar în urma unei sarcini sau a unei modificări semnificative a greutății, au pierdut din volum sau sânii s-au slăbit în urma acestei pierderi de volum. Prin urmare, augumentarea mamară la preț bun reprezintă o posibilitate pentru cele care își doresc sâni frumoși.

Această lipsă de volum le poate cauza disconfort estetic sau un complex semnificativ în viața lor. Mărirea sânilor poate fi o soluție pentru a satisface toate dorințele, pentru a îmbunătăți estetica sânilor lor și pentru a diminua semnificativ defectele.

Evoluția implanturilor mamare pentru a reda volumul unui sân

Companiile producătoare au dezvoltat noi implanturi mamare al căror gel este ergonomic. Acest gel combină avantajele unui implant rotund și a unui implant anatomic. De fapt, în trecut, era necesar să se facă o alegere între implanturi rotunde, care făceau decolteurile mult mai generoase și proteze anatomice, care făceau posibilă forma cât mai naturală posibilă pentru sân.

Având în vedere această evoluție, este important ca pacienții să fie informați despre acest tip de augumentare mamară la preț bun, de care dispune centrul nostru de chirurgie estetică. Aceste implanturi au următoarele caracteristici :

  • Gel siliconic medical ca material care compune implantul mamar pentru un efect natural
  • Conținutul implanturilor mamare de nouă generație este alcătuit dintr-un gel siliconic medical care are proprietăți ergonomice, care capătă o formă naturală, ca implanturile anatomice din trecut
  • Alegeți forma sânului datorită unui singur tip de implant

În funcție de alegerea proiecției implantului, adică de grosimea acestuia, se poate obține un rezultat care variază de la o formă foarte naturală până la o formă mai rotunjită cu un decolteu mai plin, după dorința pacientei. Un implant mediu va da un efect natural, apropiat de efectul produs de implantul anatomic. În timp ce un implant mai mare va da o formă mai rotunjită, similară cu tehnica implantului modern.

Eliminarea riscului de modificare a implanturilor mamare

Un alt avantaj al acestui gel este că dacă implantul suferă ușoare modificări, ceea ce se poate întâmpla, gelul ergonomic se va adapta întotdeauna, astfel încât forma finală să rămână aceeași.

Implant mamar cu texturare foarte fină

Aceste implanturi ergonomice au o suprafață a cărei textură este de tip nano-texturat, spre deosebire de modelele mai vechi care aveau o textură macro-texturată. Această texturare foarte fină oferită de aceste implanturi face posibilă reducerea considerabil a riscului de apariție a complicațiilor ulterioare. Astfel, augumentarea mamară la preț bun pe care vi v-o poate face Dr. Delbani este soluția pentru orice femeie care dorește sâni frumoși.