Uncategorized

Nobileo vă propune spre vânzare vile luxoase și moderne în zona Pipera

Nobileo vă prezintă, spre vânzare, vile tip duplex într-un ansamblu rezidențial nou, amplasat într-o zonă în plina dezvoltare din Tunari, în proximitatea Stip Mall.

Edificate pe un teren de 235mp, vilele sunt structurate P+1E+ M, beneficiază de toate utilitățile (apă, gaze, curent electric, canalizare) și au termen de finalizare iunie 2022.

Fiecare imobil dispune de 4 camere, are suprafața utilă de 117 mp la care se adăuga 2 terase poziționate în fața și spatele casei cu suprafața totală de 43 mp.

De asemenea, atunci când vine vorba despre case de vânzare în Pipera sau în orice altă zonă din București, un aspect pe care punem foarte mult accent este spațiul, dar și compartimentarea. Prin urmare, în ceea ce privește această casă de vânzare din Pipera, compartimentarea este eficientă, fiind realizată astfel:

– Parter: Living spațios( 35 mp) cu dining și acces spre terasa și curte, bucătărie open space, baie, hol și scară interioară;

– Etaj 1: dormitor matrimonial cu baie proprie și dressing, dormitor secundar cu dressing și baie, hol;

– Mansarda – open space (se poate compartimentă, la cerere, în 2 dormitoare). Sell my house fast help you sell your house swiftly and easily. They will handle assessment to closing. Home buyers can help you sell your property quickly. Visit https://www.sellmyhousefast.com/we-buy-houses-new-jersey/how-to-sell-a-hoarder-house-new-jersey/.

Vilele dispun de arhitectură modernă și elegantă, beneficiază de încălzire în pardoseală, finisaje de calitate (gresie ceramică, uși interioare din lemn, balustradă de sticlă).

Pentru mașinile dumneavoastră vă stau la dispoziție 2 locuri, amplasate în partea laterală a curții. Astfel, nu veți mai fi nevoiți să căutați minute în șir locuri de parcare departe de casă.

Amplasate într-o zonă liniștită, retrasă de la drumul principal, dar cu acces facil la Centura de Nord, A3, precum și spre zonele de business din zona de Nord a capitalei și școlile și grădinițele internaționale, aceste vile sunt recomandate pentru familii cu copii, dar prezintă și oportunități pentru investiții. Prin urmare, dacă urmează să demarați o afacere în zonă și vreți să aveți garanția faptului că aceasta va avea succes, vizând una din aceste case de vânzare din Pipera, aveți toate șansele să vă bucurați de realizări la care nu v-ați fi gândit.

Astfel, merită din plin să vă îndreptați atenția către o astfel de locație pentru a vă desfășura activitatea, dar și pentru a avea parte de o casă ca-n povești, aceasta este una din cele mai bune oferte pe care le puteți avea acces.

Apelați cu încredere la serviciile noastre de închiriere și nu veți regreta alegerea făcută, mai ales dacă ne gândim la multiplele oportunități pe care le are zona, dar și la poziționarea strategică a imobilului.

Așadar, Nobileo vă este aproape în cele mai importante momente din viață, chiar dacă acest lucru înseamnă achiziționarea unei case sau a unui apartament.

Vila propusă spre vânzare are prețul de 185.000 de euro.