Uncategorized

Talis- magazin online pentru interiorul casei tale

Dacă te găsești deseori în postura în care ți-ai dori să schimbi ceva la aspectul casei tale, dar mereu ai renunțat din cauza că rațiunea îți spunea că încă un obiect decorativ ar duce la supraaglomerarea camerei în cauză, la Talis găsești soluția pentru a pune cele două probleme în balanță. Compromisul ideal între a redecora camera fără a o supraîncărca, îl reprezintă alegerea unor elemente decorative care să îndeplinească simultan atât funții estetice cât și practice. Astfel că oferta de produse propune variații de stiluri, nuanțe și texturi ale unor obiecte esențiale; precum pături, draperii, perdele, lenjerii de pat, articole textile de baie și bucătărie, care să transforme fiecare cameră monotonă într-un colțișor care să corespundă personalității proprietarului.

Modele și culori pentru toate gusturile

Astfel că, fie că este vorba de o camera amenajată simplist, într-un stil clasic, potolit, fie că vorbim de o camera amenajată modern, colorată, sau sobră, la Talis găsești cu siguranță un elemente care să fie în concordanță cu aspectul acesteia. Aici vei găsi de la cele mai simple modele, monocrome, sau cu tipare standard, cum ar fi bulinele, dungile sau carourile; până la modele viu colorate, sau chiar în nuanțe pastelate, foarte căutate în ultimii doi ani.

Varietatea de produse poate deveni copleșitoare de la un anumit nivel și de aceea, site-ul este organizat în așa fel încât navigarea oricărui utilizator să fie extrem de facilă și să poată ajunge la produsul dorit în cel mai scurt timp.

Materiale de calitate superioară

Desigur că în momentul în care dorim să achiziționăm un articol de o asemenea amploare, din punct de vedere dimensional și estetic, plecăm la drum cu gândul că vom beneficia de el o perioada lungă de timp. Alegând obiectele decorative pe care Talis vi le pune la dispoziție, aveți certitudinea că nu își vor pierde din funcționalitate sau din frumusețea aspectului după doar câteva săptămâni de utilizare. Materialele din care acestea sunt realizate dispun de o calitate superioară și o rezistență îndelungată, dacă sunt respectate câteva sugestii simple de întreținere. Pentru a nu riscă să se estompeze culorile în timp, sau să se deterioreze țesătură, este necesară respectarea a trei reguli esențiale. Să nu fie spălate la o temperatura mai mare de 30 de grade. Să nu se utilizeze înălbitori chimici pe material. Și să nu fie folosit fierul de călcat mai sus de treaptă medie de căldură. Astfel, cu minim de efort și grijă, poți beneficia mult timp de calitatea produsului. Aceste specificații firește că se vor regăsi si pe eticheta produsului, pentru a le putea avea în vedere ori de câte ori este necesar, putând exista anumite variații în funcție de produsul ales.