Uncategorized

Unde puteți apela pentru fixarea unui aparat dentar în București?

Este posibil ca medicul dentist să fi discutat cu dumneavoastră despre avantajele de a avea dinți sănătoși, dar și o aliniere corectă a maxilarului. Dinții strâmbi și înghesuiți sunt greu de curățat și întreținut, iar, în timp, acest lucru poate duce la carii dentare Purchasing, agravarea bolii gingivale și la pierderea treptată a acestora.

Alte probleme ortodontice pot contribui la uzura anormală a suprafețelor dentare, afectând funcția de mestecare, stresul devine excesiv asupra țesutului gingiilor și a osului care susține dinții sau poate apărea o nealiniere a articulațiilor maxilarului. Finalmente, acestea pot duce la dureri de cap cronice sau de gât, ceea ce sigur nu vă doriți.

Costul tratamentului ortodontic poate fi semnificativ mai mic decât îngrijirea suplimentară necesară pentru tratarea problemelor dentare care pot apărea ca urmare a problemelor ortodontice. Tratamentul ortodontic nu este doar o soluție, ci poate fi o prevenție.

Pentru majoritatea oamenilor, un zâmbet frumos este cel mai evident beneficiu al ortodonției. Dorim să te ajutăm să obții acel zâmbet minunat și să vedem că te simți mai încrezător în tine! Lasă-ne să te ajutăm cum știm noi mai bine și apelează cu încredere la clinica noastră pentru un aparat dentar în București cât mai potrivit nevoilor, dar și cât mai eficient pentru problemele dentare cu care te confrunți.

Cum funcționează aparatul dentar?

Materialele folosite pentru aparatul dentar pot fi realizate din metal sau ceramică de culoarea dinților. Ulterior, aceștia plasează o forță continuă, ușoară și controlată asupra dinților pentru a-i fixa în poziția corectă. Tehnologia în ortodonție s-a îmbunătățit foarte mult de-a lungul anilor. Bracket-urile sunt acum mai mici și mai puțin vizibile, iar firele funcționează mai repede, cu mai puțin disconfort pentru pacienți decât oricând. De fapt, confortul tău în timpul tratamentului este cel mai important aspect pentru noi.

Durata necesară pentru ca un aparat dentar să aibă eficiență maximă

Timpul de tratament variază de obicei de la luni de zile, la ani, în funcție de dezvoltarea maxilarelor pacientului și de severitatea problemei. Procedurile interceptive sau de tratament precoce pot dura până la șase luni. Deoarece pacienții de dezvoltă în ritmuri diferite, ei vor răspunde diferit și la tratamentul ortodontic, ceea ce face ca durata acestuia să oscileze de la pacient la pacient. Cert este că, medicul ortodont și pacientul lucrează în echipă pentru a finaliza tratamentul cât mai eficient posibil. Astfel, dacă veți alege să vă puneți aparat dentar în București la Clinica Dr. Kurbe, vom avea grijă ca dumneavoastră să aveți cea mai bună experiență posibilă, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Prin urmare, dacă doriți să beneficiați de serviciile noastre de stomatologie și să vă bucurați din plin de eficiența lor, apelați cu încredere la Clinica Stomatologică Dr. Kurbe, indiferent dacă aveți nevoie de fixarea unui aparat dentar în București sau de orice alt serviciu specific.